Blue Flower

Få 10 kr i rabatt per månad på vimla med denna länk kampanj!

 
Plocka en mobiltelefon leverantör: Vad ska titta efter

De trafikföretag som vi ovan passar många människor, men de är inte för alla. Om du försöker hitta mobiltelefon planer som passar din livsstil, finns det några saker att se upp för längs vägen. I denna vimla recension

Täckning & kvalitet
Som vi har nämnt, är kvaliteten en operatörs täckning den viktigaste faktorn som bör du som du jämför de bästa mobilen planerna. Verizon hävdar topplaceringen vad gäller prestanda, nätverket storlek och hastighet. AT&T är en nära andra, lider bara något i landsbygdsregioner. T-Mobiles nedladdningshastigheterna är fantastiskt, men flygbolaget kan kännas meningslöst när du lämnar storstadsområden. Sprints nät är framför allt långsammare och mindre än de ledande transportföretag, men det näst för samtal prestanda släpar lite efter Verizon. Det delad tvåa position i texten prestanda med AT&T. Spara pengar på  Vimla rabatt

Med undantag för US Cellular, som driver ett regionalt nätverk i Mellanvästern, är varje annan transportör en MVNO av en av de fyra stora bärare, åker snålskjuts deras nätverk. De bättre som erbjuder tjänsten AT&T's torn, men använder mest Sprints infrastruktur. Hos vimla recension läs mer

Prissättning & avgifter
Under en lång tid, chief skillnaden mellan stora transportörer och mindre förutbetalda bärarna var kontrakt: du kan inte köpa en ny telefon från en operatör utan att begå dig själv till två års service med det företaget. Nu att de fyra stora har gjort bort med kontrakt, är cell service lättare att budgeten, eftersom din mobilanslutning är separat från priset din telefon.

Även om kostnaden för tjänsten är slutligen lättare att förstå, varierar prissättning, avgifter och planer fortfarande. Du kan räkna med att betala någonstans från $35 till $65 per månad för service, plus kostnaden för den enhet som du väljer att köpa. Flera leverantörer kan du lägga till din plan för en extra månadsavgift en smartwatch, tablett eller hotspot.

Plan funktioner
Akta dig så att du ska dra påståenden om ”obegränsad” data; de flesta transportörer som lovar det throttle din hastigheter när du träffar en förutbestämd data cap ligger mellan 20 och 30GB. Långt vanligare är obegränsade samtal och text, en funktion som erbjuds av nästan alla transportörer vi utvärderat.

Vi delade ut extra poäng för leverantörer som ingår en mobil surfzon med sina obegränsad planer. Denna funktion kan du trådlöst ansluta en surfplatta, bärbar dator eller andra mobila enheter till smarttelefonens Internetanslutning. Det bör noteras att när 10GB är uttömda, lufttrafikföretag normalt gaspådrag din hotspot till långsammare hastigheter.

En funktion som är tillgänglig med endast tre flygbolag är data rollover: förmågan att rulla några oanvända data från din månatliga fördelning över till nästa månad. För tillfället, Verizon, T-Mobile och AT&T är de enda företag som erbjuder någon form av data rollover. Detta piggna är mycket fördelaktigt för användare som inte har ett obegränsat.

Den största data-MATVRAK är strömmande video. Titta på en timme i HD-video från Netflix kan konsumera 3GB data. På grund av detta begränsa flera mobiltelefon leverantörer strömmande video till 480 p upplösning. Verizon inkluderar gratis HD-streaming med sin obegränsade planen. T-Mobile kan du titta på HD-video, genom sin app, men vid en ytterligare $5 månadsavgift, men på grund av T-Mobiles Binge-på plan, flera strömmande tjänster räknas inte av mot din data gränser.
 
al av enhet
Plocka en enhet är mycket roligare att välja en plan. Vi besökte varje flygbolagets onlinebutiker för att jämföra antalet enheter som de säljer sina webbplatser. Flaggskepp telefonerna är utan tvekan det viktigaste, eftersom många konsumenter vill ha den senaste och bästa smartphonen för att ansluta med deras familjer, vänner och kollegor, men inte alla vill ha en smartphone vi såg till att de har midtier och budgethotell ”dumbphones”, alltför . Vi kollade också för att se om du kan köpa enheter i omgångar eller betalningsplaner.

Det finns ett sista övervägande att komma ihåg när plocka ett nätverk: den kommunikationsstandard som används. Verizon och Sprint använder CDMA, cellulär standard vanligt i USA men sällan används internationellt. T-Mobile och AT&T, däremot, använder den internationella GSM-standarden. Om en enhet är mycket speciellt framtagen med båda typer av antenner, fungerar GSM-telefoner inte CDMA-nät och vice versa. Om du planerar att köpa en olåst telefon och carting det från operatör till operatör, ha detta i åtanke.
Sammanfattning

Att hitta en anständig mobiltelefon transportören kan verka svårt, men det behöver inte vara. Letar du efter billiga mobiltelefon planer som fortfarande ger dig utrymme för att sträcka? T-Mobile har du omfattas. en stram budget men ändå vill ha bra service? Kolla in MetroPCS. Och naturligtvis finns det alltid Verizon om du är villig att betala topp dollar för en förstklassig upplevelse.

Oavsett vad du väljer, vi är här för att hjälpa. Skanna vår jämförelsediagram ovan, Använd våra kvaliteter för att styra dina val och förhoppningsvis du kommer bli nöjd med den mobiltelefon plan du hitta.